Európai masszázsfajta, fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést. A stresszes fejfájás esetén is kiváló hatás érhető el. Masszázs után új energiákkal indulhatunk  utunkra.

A talp a test kicsinyített térképe – gyógyítás szempontjából

A testi fájdalmak java megszüntethető a talpmasszázs megfelelő alkalmazásával. Hogy miért? A talpon rengeteg idegvégződés található, amelyen keresztül gyakorlatilag a tested minden pontja elérhető. A megfelelő technika alkalmazásával a fájdalmak csillapításán túl számos betegség enyhítése lehetséges.

Többször. több helyen használják ezt a kombinációt. Ki ne hallott volna a méz csodatévő hatásairól, Kleopátra szépségéről. Ezt kínálja masszázsunk: a méztől bársonyossá válik a bőr. Mindenkinek ajánljuk, aki egy kis bársonyos kényeztetésre vágyik.

Az egyik legelterjedtebb masszázsfajta, mely az egész test, az izmok, az inak és az ízületek átmozgatásán alapszik. Kivitelezése öt alapfogás kombinálásával történik, az egész szervezetre hatással van.

1700 Ft belépőjegy ellenében reggel 8-19 óráig várjuk vendégeinket. Szaunázás, jakuzzi használat az árban. 

Lehetőséget biztosítunk a wellnessrészleg privát módon történő használatához. Használhatod kettesben pároddal, egy házassági évforduló vagy egy különleges randevú lehetőségeként. Részt vehetsz egy élményteli esten lány búcsúk és legénybúcsúk alkalmával. használhatod a helyet a barátaiddal egy lazulós délután. De akár kiváló kisebb cégek csapatépítő helyszíneként.

Néz a meccset jakuzziból. Jakuzzi termünkben projektoros kivetítő teszi egyedivé a hangulatot 4-6 fő részére egy kis sörrel vagy koktéllal feltúrbozott meccsnézés szünetben egy kis szaunázással lehet jobb mint a szomszédos standionban. A foglás csak telefonon történt visszaigazolás után érvényes Érdeklődni nyitvatartási időben a 06 30 194 2643 telefonszámon!